Kamperen: de beste manier om te ontspannen.
De leukste activiteiten op de camping: voor jong en oud
De leukste activiteiten op de camping: voor jong en oud

De leukste activiteiten op de camping: voor jong en oud

Ben jij van plan om deze zomer te gaan kamperen met het hele gezin? Dan wil je natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn zin heeft op de camping. Daarom hebben wij de leukste activiteiten op de camping voor jong en oud op een rijtje gezet. Zo wordt het kamperen een feest voor iedereen!

Een avontuurlijke speurtocht

Een speurtocht op de camping is een leuke manier om de omgeving te verkennen. Maak een schatkaart of verstop aanwijzingen op verschillende plekken. Zoek samen naar de aanwijzingen en ontdek de mooiste plekjes van de camping.

Gezellig spelletjes spelen

Op de camping is er altijd tijd voor een gezellig spelletje. Neem een kaartspel mee, speel een potje volleybal of huur een jeu-de-boules-set. Ook leuk: maak je eigen bordspel en speel het met het hele gezin.

Een verfrissende duik in het zwembad

Op warme zomerdagen is er niets lekkerder dan een verfrissende duik in het zwembad. Veel campings hebben een zwembad waar je gratis gebruik van kunt maken. Neem een luchtbed mee en geniet van het zonnetje terwijl je ronddobbert op het water.

Een gezellige barbecue

Een barbecue op de camping is altijd een succes. Haal wat lekkere stukken vlees en vis bij de lokale slager en stook de barbecue op. Terwijl de volwassenen genieten van een goed glas wijn, kunnen de kinderen marshmallows roosteren boven het vuur.

Knutselen en spelletjes voor de kinderen

Op veel campings worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen. Zo kunnen ze knutselen, spelletjes spelen of een speurtocht doen. Ook leuk: organiseer zelf een knutselmiddag voor de kinderen. Maak samen een vogelhuisje, armbandjes of schilder een steen.

Een gezellig kampvuur

Een kampvuur op de camping is de perfecte afsluiting van de dag. Rooster marshmallows boven het vuur en geniet van de gezelligheid. Vergeet niet om veiligheidsmaatregelen te treffen en het kampvuur uit te maken voordat je gaat slapen.

Met deze leuke activiteiten wordt het kamperen met kinderen een feest voor jong en oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *